Vårkonsert 2013 med Decibellerna!

mars 28th, 2013 | Posted by Johan in Okategoriserade - (Kommentarer inaktiverade för Vårkonsert 2013 med Decibellerna!)

RBO_Affisch2013

Storsatsning på musicaler i vår
Ronnebykören Decibellerna och Ronneby Blåsorkester satsar i vår på ett gränsöverskridande tema. Tillsammans bjuder de publiken på en spännande vandring in i musicalernas värld.

Med varsam hand lockar den musikaliska ledaren och dirigenten Fredrik Gustafsson orkestern och kören till nya klanger kring den gemensamma nämnaren – musicaler från 1960-talet fram till dagens succéer på scener runt om i världen. Dessutom är tre välkända solister, Jonas Borgström, Anna Neah Deutgen och Jens U Nilsson, engagerade för att ytterligare höja temperaturen i vårens konsert på Kulturcentrum.

Fredrik Gustafsson inledde för övrigt sin musikaliska bana 1995 på kommunala musikskolan i Ronneby med trumpetlektioner för Stig Lindberg, vars introduktion till musiken fortfarande betyder mycket för honom.

Han verkar nu som kompositör, arrangör och musiker efter utbildning på Musikhögskolan i Malmö. Fredrik har arrangerat musik till en rad svenska orkestrar, exempelvis Svenska Kammarorkestern i Örebro, han har skrivit filmmusik och teatermusik samt dirigerat blås- och symfoniorkestrar. Han är också verksam som kapellmästare både som pianist och trumpetare.

Plats: Kulturcentrum i Ronneby
Tidpunkt: Söndagen den 14 april klockan 17.00

Priser:
Vuxna: 150:- med BLT Plus 120:-
Ungdomar 7-19: 40:-
Upp till 6 år: Gratis

Ronneby Blåsorkester
Decibellerna
Fredrik Gustafsson
Solisterna Jonas Borgström, Anna Neah Deutgen och Jens U Nilsson